Doprajte deťom vysnívanú detskú izbu! 4 nápady, ako na to lacno a jednoducho!

Nie vždy to musí stáť veľa!

Detská izba je tým miestom, kde deti trávia najviac času. Nájdite si chvíľku, obetujte trochu energie a pár eur a prerobte im ju podľa ich gusta. Niekedy to nemusí byť ani náročné a drahé. Stačí vám šikovný domáci majster, ktorý vyrobí nábytok na mieru.

Rovnako to vymyslel aj náš architekt Michal Skrak, ktorý zároveň kreatívne vyriešil aj osvetlenie v izbe. Zručný majster ho dokáže vyrobiť doma úplne sám. Tu je pár rád, ktoré sme využili aj my v Novom bývaní Dizajn. 

1. Ak máte malú izbu, ušetrite priestor tým, že si dáte vyrobiť nábytok na mieru. Aj keď to môže byť trošku drahšie, vyplatí sa vám to, pretože v miestnosti nezostanú žiadne hluché miesta.

2. Aj okenný parapet je miesto, kde sa dá ušetriť priestor. Náš architekt Michal parapet odstránil a namiesto toho vložil pod okno zásuvky. Je to kreatívne a ešte ste ušetrili aj priestor. Výborné

3. Koberec je vhodný. Najmä pre malé deti, ktoré sa váľajú po zemi a môžu sa poudierať. Na jednej strane ochránite deti a na druhej vašu podlahu, ktorá bude pod kobercom, ako nová!

4. Buďte kreatívny! Mišo dnes vyrobil nad posteľ konštrukciu domčeku. Vymyslel lampu z bambusovej misky a nočné svietenie z vtáčej búdky. Nebojte sa experimentovať. Ak poznáte svoje deti a trafíte sa do ich vkusu, určite to ocenia!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora