Inšpirujte sa a buďte kreatívni! Takto prerobíte izbu pre tínedžera!

Neobyčajné a šikovné riešenie!

Tento týždeň máme v relácii Nové bývanie Dizajn výnimočnú úlohu. Mama Janka sa s dcérou Luciou ešte len nasťahovala do nového bytu a už ho chce prerábať. Konkrétne jednu izbu, pre dospievajúcu mladú slečnu.

Rozpočet na úrovni 3500 eur a špecifické požiadavky, keďže Lucia je podľa svojej mamy iná. „Snaží sa byť úplne in, chce byť vo všetkom prvá, dobrá, tancuje. Nechceme žiadne dievčenské farby. Má rada grafity, počúva alternatívnu hudbu, je iná, ako všetci ostatní,“ opisuje pani Janka vkus svojej dcéry, aby sa mal náš architekt Michal pri svojich návrhoch čoho chytiť.

Úložné skrinky, zrkadlo, posteľ aj sedačka a písací stôl. Ako sa toto všetko zmestí do jednej izby? Michal má skvelý návrh, v ktorom chce posteľ zavesiť nad zem a pod ňu umiestniť práve gauč. Riešením je pre neho v stiesnenom priestore aj nábytok na mieru, ktorý je však trošku drahší a na to, aby ho použil, musí najskôr presvedčiť pani Janku, aby mu zvýšila rozpočet.

Čaká ho veľká výzva s veľmi špecifickými požiadavkami! Ako sa s tým popasuje môžete sledovať už v nedeľu večer na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora