Tejto študentke sme zmenili izbu na nepoznanie! Jej dojemná reakcia vás dostane!

Lucia bola zo svojej novej izby úplne namäkko!

Nové bývanie Dizajn vám aj dnes prinieslo jednu veľkú rekonštrukciu. Tentokrát sme dostali za úlohu prerobiť izbu sedemnásťročnej študentke Lucii, ktorá má rada street art, počúva alternatívnu hudbu a chce sa líšiť. Jej mama Janka mala na rekonštrukciu vyčlenený rozpočet 3500 eur, no náš architekt Michal ju aj pre použitie nábytku na mieru prehovoril, aby túto sumu ešte trošku navýšila.

Na základe týchto požiadaviek to bola pre neho síce neobyčajne náročná výzva, no Michal sa s ňou popasoval a vzniklo z toho naozaj niečo netradičné!  „Mám pocit, že pani Janka chcela, aby vznikol priestor, kde sa jej dcéra môže zavrieť, kde si môže počúvať tú svoju muziku,“ objasňuje náš architekt.  

Aj preto, že Lucia je neobyčajné dievča so špecifickými nárokmi, musel byť  veľmi kreatívny. Zavesiť posteľ na plafón a pod ňu umiestniť gauč, bol skvelý nápad, ktorý ušetril veľa priestoru. Zo vstavanej skrine urobil miesto na stolík a v rámci „urob si sám“ pripravil s majstrom Martinom mnoho originálnych vychytávok, ktoré sa Lucii nakoniec veľmi páčili.

Jej dojemná reakcia hovorí naozaj za všetko. Originálna izba, v ktorej nechýba hydrant ani pouličné osvetlenie. Áno, aj to patrí k Michalovej kreativite, ktorý potešil pani Janku a aj jej dcéru Luciu.

Ako to celé vyzeralo na začiatku a čo všetko musel Michal premyslieť, navrhnúť a vyrobiť si už pozrite vo videu!

Celú epizódu Nového bývania Dizajn si môžete pozrieť aj v našom bezplatnom archíve!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora